Mulanya nak turunkan berat badan je, tapi lain pula jadinya....

/ December 07, 2018
Haaa ni la satu lagi cerita, macam-macam betul effect produk ni. Mulanya nak turunkan berat badan je, tapi lain pula jadinya..
Apa ni...
Produk ni ada side EFFECT ke? 

cara turunkan berat badan

===========
Testimonial dari pengguna tegar produk ni, isteri siap bantu lagi tau...



.
[BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN, MASALAH SELALU LETIH DAN SAKIT LUTUT DAPAT DIATASI]
.
Apa laaaa... suspen je tau... ^____^
.
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera. Saya Abdul Latif bin Sarpin, suami kepada Fitriyatul Asyiqin. Berumur 31tahun dan merupakan seorang penjawat awam.
.
Saya ingin kongsikan testimoni pengalaman saya sendiri bagaimana saya berjaya menurunkan berat badan saya yang dulunya mencecah 96kilogram kepada 87kilogram sekarang.
.
Ketika berat badan saya 96kg dahulu, saya seringkali cepat berasa penat, letih dan kurang stamina dan kadang kala sakit lutut selalu datang menyerang ketika saya bersukan. Saya sedar ini sedikit sebanyak berkait dengan masalah berat badan saya yang berlebihan. Isteri saya ada juga mengesyorkan saya untuk mengambil suplemen tapi saya tidak konsisten dengan pengambilan suplemen ini.
.
Sampailah satu tahap apabila saya merasakan saya perlu buat sesuatu untuk atasi masalah berat badan saya ini apatah lagi saya selalu penat dan sakit lutut juga kerap datang. Dan saya nekad untuk cuba konsisten mengamalkan apa yang isteri saya nasihatkan. Alhamdulillah isteri saya sangat komited dan sentiasa mengingatkan saya untuk sentiasa mengambil suplemen ini dan dalam masa yang sama menjaga pemakanan dan juga sentiasa ingatkan saya untuk melakukan senaman. Saya juga menjaga waktu makan saya yang mana pada waktu malam,saya kurangkan pengambilan makanan yang berat terutamanya karbohidrat dan kurangkan pengambilan minuman manis.
.
Ini merupakan antara suplemen yang saya amalkan untuk fokus atasi masalah berat saya, rasa letih dan kurang tenaga juga untuk atasi sakit lutut saya.
.
1. Lecithin, Alfalfa, Omega Guard, Herb-Lax dan Ostematrix untuk membantu proses penurunan berat badan saya juga membantu atasi masalah sakit lutut saya kerana saya juga aktif bersukan.
2. Vivix,CoqTrol Dan Bcomplex untuk atasi masalah saya yang selalu penat terutamanya ditempat kerja untuk berikan tenaga dan stamina kepada saya cergas sepanjang hari. Ianya juga membantu berikan tenaga kepada saya ketika melakukan workout atau senaman.
.
Alhamdulillah dari berat badan saya ketika bulan December 2017 dahulu 96kilogram kini berat terkini saya mencapai 87kilogram dan insyaAllah saya akan konsisten amalkan cara hidup yang sihat dan amalkan suplemen Shaklee ini untuk dapatkan kembali berat badan ideal saya. Syukur sangat saya kini merasa lebih sihat dan fit berbanding dahulu dan sekarang boleh aktif bersukan kembali.
.
Terima kasih Allah juga buat isteri tercinta,
Terima kasih Shaklee .
Dan inilah Shaklee Effect Saya!  ^__^
.
========
Haaa kan.. BEST KAN SHAKLEE EFFECT dia ni..
Dari nak KURUSKAN BADAN, dapat pula tambah PENJAGAAN KESIHATAN YANG LEBIH BAIK

Jadi apa salahnya..
Kurus itu kan ibadan..
Dan sihat itu kan sesuatu yang sangat bagus...
.
Okey sangat..
.
Korang nak juga rasa Shaklee effect macam ni?
Boleh sangat kami bantu..
Dapatkan SET SHAKLEE EFFECT anda?
Terus hubungi kami di talian
《 0175836865 》
《 0175836865 》
《 0175836865 》
.
Jangan tunggu lelama..
Jom mula sihat dan kurus dan cantik...
.
Awet muda lagi... ^__^
.
Haaa ni la satu lagi cerita, macam-macam betul effect produk ni. Mulanya nak turunkan berat badan je, tapi lain pula jadinya..
Apa ni...
Produk ni ada side EFFECT ke? 

cara turunkan berat badan

===========
Testimonial dari pengguna tegar produk ni, isteri siap bantu lagi tau...



.
[BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN, MASALAH SELALU LETIH DAN SAKIT LUTUT DAPAT DIATASI]
.
Apa laaaa... suspen je tau... ^____^
.
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera. Saya Abdul Latif bin Sarpin, suami kepada Fitriyatul Asyiqin. Berumur 31tahun dan merupakan seorang penjawat awam.
.
Saya ingin kongsikan testimoni pengalaman saya sendiri bagaimana saya berjaya menurunkan berat badan saya yang dulunya mencecah 96kilogram kepada 87kilogram sekarang.
.
Ketika berat badan saya 96kg dahulu, saya seringkali cepat berasa penat, letih dan kurang stamina dan kadang kala sakit lutut selalu datang menyerang ketika saya bersukan. Saya sedar ini sedikit sebanyak berkait dengan masalah berat badan saya yang berlebihan. Isteri saya ada juga mengesyorkan saya untuk mengambil suplemen tapi saya tidak konsisten dengan pengambilan suplemen ini.
.
Sampailah satu tahap apabila saya merasakan saya perlu buat sesuatu untuk atasi masalah berat badan saya ini apatah lagi saya selalu penat dan sakit lutut juga kerap datang. Dan saya nekad untuk cuba konsisten mengamalkan apa yang isteri saya nasihatkan. Alhamdulillah isteri saya sangat komited dan sentiasa mengingatkan saya untuk sentiasa mengambil suplemen ini dan dalam masa yang sama menjaga pemakanan dan juga sentiasa ingatkan saya untuk melakukan senaman. Saya juga menjaga waktu makan saya yang mana pada waktu malam,saya kurangkan pengambilan makanan yang berat terutamanya karbohidrat dan kurangkan pengambilan minuman manis.
.
Ini merupakan antara suplemen yang saya amalkan untuk fokus atasi masalah berat saya, rasa letih dan kurang tenaga juga untuk atasi sakit lutut saya.
.
1. Lecithin, Alfalfa, Omega Guard, Herb-Lax dan Ostematrix untuk membantu proses penurunan berat badan saya juga membantu atasi masalah sakit lutut saya kerana saya juga aktif bersukan.
2. Vivix,CoqTrol Dan Bcomplex untuk atasi masalah saya yang selalu penat terutamanya ditempat kerja untuk berikan tenaga dan stamina kepada saya cergas sepanjang hari. Ianya juga membantu berikan tenaga kepada saya ketika melakukan workout atau senaman.
.
Alhamdulillah dari berat badan saya ketika bulan December 2017 dahulu 96kilogram kini berat terkini saya mencapai 87kilogram dan insyaAllah saya akan konsisten amalkan cara hidup yang sihat dan amalkan suplemen Shaklee ini untuk dapatkan kembali berat badan ideal saya. Syukur sangat saya kini merasa lebih sihat dan fit berbanding dahulu dan sekarang boleh aktif bersukan kembali.
.
Terima kasih Allah juga buat isteri tercinta,
Terima kasih Shaklee .
Dan inilah Shaklee Effect Saya!  ^__^
.
========
Haaa kan.. BEST KAN SHAKLEE EFFECT dia ni..
Dari nak KURUSKAN BADAN, dapat pula tambah PENJAGAAN KESIHATAN YANG LEBIH BAIK

Jadi apa salahnya..
Kurus itu kan ibadan..
Dan sihat itu kan sesuatu yang sangat bagus...
.
Okey sangat..
.
Korang nak juga rasa Shaklee effect macam ni?
Boleh sangat kami bantu..
Dapatkan SET SHAKLEE EFFECT anda?
Terus hubungi kami di talian
《 0175836865 》
《 0175836865 》
《 0175836865 》
.
Jangan tunggu lelama..
Jom mula sihat dan kurus dan cantik...
.
Awet muda lagi... ^__^
.
Continue Reading
Bermodalkan Rm65.00, anda juga mampu mengubah kehidupan dari kebiasaannya kepada luar biasa. Betul ke? Peluang depa mata, jana pendapatan lumayan tanpa memerlukan modal besar?

jana pendapatan bersama shaklee
.
Dan ramai antara kita dari berjaya.
Anda pula? Masih tercari-cari untuk anda membina dan nak jana pendapatan yang mampu mengubah hidup anda juga.
.
Antara yang berjaya kami kongsikan...
Sama ada masih nak menunggu atau tus bertindak sekarang.

Kami akan guide anda sehingga anda juga berjaya. Mentor? Tak payah cakap, mereka la antara IDOLA besar kami untuk kami berjaya seperti mereka. 

Dan sekarang kami nak ajak anda untuk bersama kami. 

Apatah lagi anda seorang isteri dan ibu yang bekerja, dan nak sangat bekerja dari rumah dalam masa sama, ada income sendiri? 

Boleh jaga anak 24jam tanpa mengharapkan pengasuh selepas ni?

Ya anda BOLEH!
.
Atau anda ada masalah lain? Dan perlukan pendapatan sampingan?
Atau anda belum perolehi kerja yang tetap? 

Nak jana pendapatan tanpa membebankan mak ayah lepas habis belajar ni? Nak bantu mak ayah?

BOLEH SANGATT....

Bagaimana?
Seriusly?

Terus hubungi kami ditalian .... 
《 0175836865 》
《 0175836865 》
《 0175836865 》
.
Sekarang.
Sebab ?
.
Masa yang terbuang tak akan dapat diulang dan berulang. Maka???
BERTINDAK SEKARANG.

Jom jana pendapatan anda sekarang. Yes sekarang. Dan info dan peringatan ye...

《 Ini bukan skim cepat kaya, buat hari ni esok terus berkepuk-kepuk duit dalam bank atau cash. NO...NO...NO okey. Ni dimana kita berusaha dan bekerja untuk capai apa yang kita nak. 》

Okey? Jom mula sekarang. Jana pendapatan anda mahu dan anda tentukan sendiri. 

Nak 4 angka 5angka ?

See...
Bukti...

Siap NAK BUAT BANGLO 
Ulang siaran... 
Banglo... BANGLO ... 
Bukan rumah teres... 
Tapi BANGLO 
6 BILIK .. LENGKAP BILIK SOLAT sangat penting.. kan..

Dan 

Lagi? 
Ni antara BUKTU yang kami kongsikan.. bukan skim cepat kaya. 
Tapi ini adalah REALY INCOME, REALY JOB WITH SUCCESS.
.
TAK DA DUIT DATANG BERGOLEK TANPA USAHA.
SETUJU? 
.

Masi menunggu? Anda tentukan kami bantu anda.






Baru tahu ke? Youth skincare ni antara PRODUK TERBAIK di duni? Sebab tu boleh masuk majalah antarabangsa? Majalah kecantikan terkenal di dunia?
.
Ye ke?
.
Pernah dengan majalah NUYOU ni ?
youth shaklee

Dan antara sebab kenapa YOUTH SHAKLEE SKINCARE menjadi pilihan mereka adalah kerana kesannya pada si pemakai (anda la tu) dan ianya adalah hanya menggunakan bahan-bahan terpilih juga semulajadi.
.
Selain tu?
.
TESTIMONI YOUTH SHAKLEE.

youth shaklee skincare

Rata-rata customer yang dah mencuba YOUTH SKINCARE ramai yang beri feedback best,
.
✔ Kulit jadi lebih tegang
✔ Liang pori makin mengecil
✔ Jerawat mengecut dan parut jerawat tompok-tompok hitam cepat pudar dan hilang
✔ Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula
✔ Kulit semakin cerah dan glowing
✔ Kulit makin lembab dan licin
✔ Jeragat makin berkurang dan makin pudar
✔ Ada customer bagitau biji kolestrol bawah mata yang dah lama bertapa tu makin mengecil dan hilang !
✔ Kedutan bawah mata makin pudar. Garis-garis halus pun dah makin berkurang
.
Apa best sgt Youth ni berbanding skincare brand lain?
.
✅ Natural! (bebas dari 2500 chemicals!)
✅ Vegan! (diesktrak drpd tumbuhan semulajadi)
✅ Dibuktikan sesuai utk mata sensitif!
✅ Dibuktikan berkesan utk SEMUA jenis kulit!
✅ Dibuktikan sesuai utk lelaki, perempuan, 20an hingga warga emas!
✅ Dibuktikan mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar!
✅ Kesan seawal 7hari!
✅ Bebas Gluten!
. .
Anda rasa kami ada masa untuk FIKIR PRODUK LAIN?
.
Jadi pilihan anda?
Jangan tunggu lama-lama... kami ADA SPECIAL  untuk anda hanya di bulan ini tau.

Nak order?
Cepat terus hubungi kami ditalian
《 0175836865 》
《 0175836865 》
《 0175836865 》
.

Bila sebut penceraian ni, mesti dituju ke lelaki curang atau perempuan curang. Betul ke?
.

.

Selain itu masalah prostat juga adalah antara punca penceraian tinggi dari pihak isteri. Betul ke? 
.
Dan ketahui 5 masalah prostat yang perlu diketahui umum oleh pihak lelaki sebabnya lelaki mempunyai organ hubungan intim yang cukup kuat. 
.
Dan egonya lelaki ini juga tinggi. 
.
Antara 5 masalah prostat yang kerap diabaikanta adalah :- 
.
1. Darah pada air kencing

2. Rasa perit (sama ada pada bahagian luar mahupun dalam akibat jangkitan bakteria)

3. Bengkok dan tidak normal. 
      (Perlu ambil perhatian bilamana ianya sampai menganggu hubungan kelamin anda suami isteri.)

4. Timbul kutil ( sekitar skrotum boleh terjadi kerana ada jangkitan HPV.)

5. Ada bisul ( terjadi bila pihak lelaki malas menukar pakaian dalam atau bahasa kasar adalah malas.)
.
Jadi masih nak biarkan masalah kaum lelaki? Nak salah kan siapa bila berlakunya penceraian? 
.

Nak salah kan suami atau isteri? 
.
Nak penyelesiaan? 
Apa yang perlu di ambil perhatian? 
.
Tak da anak pun nak salahkan kaum isteri kan? Isteri usaha macam-macam makan itu ini, produk kesuburan juga jaga pemakanan, tapi suami? Buat tak tahu je, bagaimana nak ada zuriat? Betul? 
.
Apa yang perlu?

Moga apa yang kami kongsikan ini dapat membantu.

Antaranya...

1. ESP ( Ginisten yang terkandung dalam soy protien terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebeka sel kanser. Juga memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan.)

2. VIVIX ( Memperbaiki sel dan aliran darah dalam badan kita)

3. COQ TROL PLUS (Melindungi arteri sihat terhadap pengoksidan LDL, melancarkan peredaran darah, memberi tenaga dalaman)

4. ZINK COMPLEX (Sangat bagus dalam memperbaiki kemampuan seks lelaki)
.
Ni adalah antaranya...

Haaa.. nak tunggu bercerai baru nak menyesal?

Bertindak SEKARANG dan dapatkan produk yang membantu penyelesaian masalah anda suami isteri. 
.
.
Nak beli PRODUK SHAKLEE ? 
Cari kami ditalian 017-5836865
.
Sila dapatkan nasihat doktor anda terlebih dahulu. 


Alhamdulillah, dapat juga buat senaman 10 minit pagi ni walaupun dari rumah. Plan nak joging kat lama ni tara anak-anak tidur lagi. Tap tak jadi.
.

.

Sudahnya... 
Ambil skiping.. 
buat 100: 60:30 pun dah berpeluh-peluh.. lega rasa 
.
Alhamdulillah.
Jadi la kuarkan peluh mak-mak dari rumah ni dari tak buat senaman langsung kan.. 
.
Apa kelebihan senaman awal pagi ni berbanding senaman waktu petang hari? 
.
Senaman pagi walaupun 10minit mampu buatkan kita cergas di awal pagi tak la lemau je bada, dan paling best bila mana kita rasa badan cergas. Fikiran kita pun bergiat aktif dari pagi hari.

.
Haaaa.. tak la lemau je pepagian kan.

Berpagian kan kita misi nak JEMPUT REZEKI dariNya. Jadi kena lah bergiat aktif dan aktif. 
.
.
Walaupun saya ni kurus.. berat 48kg. Tapi azam tetap azam. Tiap pagi jangan culas. Sekurang-kurangnya 10minit dapat keluarkan peluh pun dah besar rahmat tau. Tak percaya? Cuba la. ^__^

Mood korang pun berlainan dari hari biasa tak senaman pagi. 
.
Eh... 
Kurus pun kena senaman juga ke? 
.
.
^__^ mestilah... kurus tak semestinya tak payah senaman dah tau. Wajib at least luangkan masa 10minit untuk kita bersenam dan kuarkan peluh.. 
.
.
Mujur telan COQ TROL awal pagi tadi juga. Tak la semput. Almaklum la.. dah nak masuk 40an ni. Tapi usia bukan penghalang tau. 
.
Bestnya COQ TROL ni.. buat kita lebih BERTENAGA, KONTROL DEGUPAN JANTUNG KITA DAN pasti la saya pilih juga untuk KECANTIKAN KULIT saya... 
.

.

Korang pula bagaimana? 
Dah bersenam? 
.
Penjagaan kesihatan dalaman kita ni penting tau. Penting sangat.. sangat... 
.
Sebab? JANTUNG KITA TIADA GANTI NYA. dan hargai jantung kita yang bekerja 24jam non-stop untuk kita. Saat kita tidur.. jantung kita tak sekali pun culas tidur juga kan.. kan.. 
.
Alhamdulillah. 
Oh ya nak dapatkan COQ TROL? atau lebih di kenali sebagai COQ10?

Terus hubungi mamylin di 0175836865 .
Nak call boleh.. nak whatsapp pun boleh. 
.
Moga kita saling hargai kesihatan kita OKEY. 
.
Sihat yang mahal harganya.



Apa itu kanser esofagus? Baru ni dunia seni terkesan dengan pemergian pelakon komedi terkenal iaitu Encik Zaibo meninggal dunia akibat kanser esofagus.
.
Apa sebenarnya kanser ni?
Tak boleh di kesan dari peringkat awal?
.
Antara simptom yang BOLEH kita cegah dari awal dan segera buat pemeriksaan pada kadar SEGERA.
.

.
Antara petikan yang kami kongsikan.
.

"Tambah pelakon siri Spanar Jaya ini, simptom penyakit dialami membuatkan dia tersedak dan muntah setiap kali makan dan kini hanya mengambil makanan dalam bentuk cecair.

“Saya memang tiada tanda-tanda sakit dan hanya bermula dua minggu selepas Hari Raya Aidilfitri lalu. Makanan sesuai buat saya sekarang ialah susu khas yang membekalkan zat kepada badan," katanya lagi."
.
( Link sebenar boleh klik di https://www.google.com/amp/www.astroawani.com/berita-hiburan/dimasukkan-ke-hospital-zaibo-hidap-kanser-esofagus-184748%3famp=1)
.
Terlalu banyak kanser sekarang ni kan? Atau sebenarnya kita kurang ambil berat tetang kesihatan kita daru peringkat awal. Sehinggakan bila dah diperingkat akhir baru kita sedar, tetapi doktor sahkan dah peringkat 3 atau 4?
.
Dlaam keadaan sebegitu, bagaimana kita nak cegah? Nak rawat? Atau berserah? 
.
Baru ni saya ada seorang customer, dia sampai dah lali dengan ubat tapi tak memberi kesan yang baik untuk sakit dia. Awalnya dia tak beritahu saya akan sakit dia, cuma dia beritahu yang berst dia turun mendadak, makan tak lalu dan badan dia terlalu banyak angin sehinggakan semua kerja dia tak dapat nak buat.

Sehingga la saya syorkan beberapa produk Shaklee yang mana kami rujuk terlebih dahulu dari PAKAR NUTRISI kami dan kami syorkan mengikut kemampuan customer. 
.
Antara yang saya syorkan adalah VIVIX, ESP, PAPPERMINT GINGER, BCOMPLEX dan OMEGA GUARD.

.
Alhamdulillah, bila saya followup dan bertanyakan khabar (saya direct call) , keadaan dia semakin baik, dan doktor pada awalnya menyatakan masalah esofagus, bila buat pemeriksaan lanjut. Tak nampak sebarang tanda kanser tersebut. 
.
Syukur sangat. Tapu apapun, kerap kali kami ingatkan, badan kita ni bila kita terlalu kurang nutrisi memang akan timbul pelbagai sakit. Ya sakit boleh dirawat. Tapi ada baiknya kita CEGAH DARI PERINGKAT AWAL.
.
Kenapa saya syorkan VITAMIN TAMBAHAN ni? Dan antara yang terbaik kami kongsikan. 
.
Testimonial Kanser
Asalnya anak muda ini juga adalah salah seorang pengidap KANSER STAGE 4, atas keyakinan dirinya dan juga usaha mak dia untuk melihat anaknya SEMBUH. 
.
Tiada kata lain adalah ALHAMDULIAH. 
Setiap sakit ni ada penawarnya. Janji kita berusaha dan jangan lupa berdoa kepada Allah SWT, Tuhan pencipta kita.

In sha Allah. 
.
.
Anda nak dapatkan PRODUK SHAKLEE ni? 
.
Terus hubungi kami ditalian
《 017-5836865 》
《 Puan Mamylin 》
¤ Pengedar Shaklee seluruh Malaysia, termasuk Brunei dan Singgapore ¤ 
.



Betul ke serangan jantung dan kolesterol antara punca kematian secara mengejut yang semakin  meningkat sekarang ni?

Perasan tak? Berita yang lepas, orang yang sedang bersenam tiba-tiba pengsan dan mati mengejut di tempat kejadian? Punca? Serangan jantung, tapi setiap hari bersenam, masih lagi diserang sakit jantung?

Memang mati tak kenal tempat, usia dan keadaan, kita tak boleh lari dari qada dan qadar dari Tuhan.

Cuma andai ada tanda-tanda berkaitan jantung atau mungkin anda alami kolesterol tinggi. Tapi masih biarkan tanpa pencegahan awal. Tu bagaimana pula?
==============

Antara punca dan tanda serangan jantung atau kolesterol tinggi adalah :-

1. Degupan jantung tidak menentu.

2. Nafas terasa pendek.

3. Berpeluh dengan tiba-tiba walaupun sedang duduk rehat atas kerusi.

4. Sakit yang kuat terutamanya pada bahagia ulu hati sebelah kiri

5. Sakit yang diiringi rasa lemah, mual, mengah, berpeluh, pening atau pitam.

6. Rasa sakit menular ke bahu, lengan, rahang atau belakang badan.

7. Rasa sakit yang lebih teruk dari sebelum ini atau kebiasaannya.

8. Sakit yang berterusan selama lebih dari 15-20 minit.

9. Sakit yang berubah sifat. Contoh: sakit yang semakin kerap dan anda lebih tahu akan perubahan sakit itu pada diri anda.
==========

Andai ada beberapa tanda seperti di atas SEGERA lah jumpa DOKTOR anda tanpa berlenggah atau bertangguh.

Dan... ada juga beberapa tanda yang perlu anda ambil berat... (dari beberapa sumber yang kami perolehi.)

Dan bagaimana pula tahap kolesterol anda boleh membawa maut?

Kolesterol yang tinggi dimana kolesterol jahat dibiarkan tanpa rawatan atau pencegahan dari peringkat awal boleh membawa maut.

Ini kerana, saluran darah yang tersumbat disebabkan "lelemak" pada saluran darah terlalu banyak dan pengaliran darah anda menjadi "unnormal" maka pembuluh darah yang tersumbat adalah punca "silent killer" yang paling tinggi. Puncanya? Adalah daripada KOLESTEROL JAHAT YANG TINGGI DAN DIBIARKAN TANPA PENCEGAHAN ATAU RAWATAN SEGERA.
.
Andai anda ada masalah KOLESTEROL dan masih nak biarkan? Anda mengundang "silent killer" anda secara tak sengaja.

Pengambilan ubat boleh membantu, tapi cara yang bagaimana yang anda NAK?

Dan bagaimana nak mencegah bila anda mengalami beberapa tanda di atas?

Antara yang kami syorkan adalah...

vivix shaklee

Vivix, Coq Trol, Omega Guard dan Phytocol.


testimonial vivix

Bagaimana anda nak dapatkan PRODUK ini?
Anda boleh terus hubungi kami ditalian 017-5836865 (Puan Mamylin) dan
Kami akan konsultasi dan guide anda terlebih dahulu mengikut keadaan anda.
.
Moga apa yang kami kongsikan ini SANGAT-SANGAT MEMBANTU kita semua untuk penjagaan kesihatan kita dari peringkat AWAL.