8 kebaikan POLIFENOL dalam kehidupan kita?

/ February 04, 2019
Ada yang tanya, apa itu Polifenol? Apa kebaikannya untuk badan kita bilamana kita amalkan secara konsisten?
.
Jom kami kongsikan pada anda semua. Tak banyak , tapi sangat MEMBERI MANFAAT.
.
8 kebaikan POLIFENOL pada tubuh badan kita?
.
vivix shaklee

Bagaimana nak penjagaan kesihatan kita yang lebih baik? Dalam anda sedang baca ni, ada tak rasa nak 8 kebaikan untuk kesihatan kita? badan kita? 

Mestilah nak kan. 

Anda yang ada masalah kesihatan dan nak sihat seperti 8 KEBAIKAN di atas? 

Apa PRODUK yang ada untuk lengkapi 8 KEBAIKAN dari POLIFENOL ni? 

Ianya adalah.... 
Minuman campuran botani yang KAYA dengan polifenol dan mengandungi KHASIAT ANTIOKSIDAN DAN ANTI-PENUAAN. 

Dan paling penting adalah MENYOKONG KESIHATAN JANTUNG, OTAK, SOSTEM IMUN dan SENDI. 

Produknya?? ? 
  VIVIX SHAKLEE. 

Ya betul. 

Sangat
Sangat
Sangat... 

Vivix Shaklee ada semua yang anda perlukan .

Nak yang lebih special lagi? 


 (Klik link  vlog lami ni pun boleh)
Boleh terus cari kami di vlog atau call kami terus. Dan....
Bulan FEBUARY ni ada SPECIAL untuk anda. Bagaimana?

Boleh terus hubungi kami ditalian 0175836865 

Kami sedia membantu dan syorkan PRODUK YANG TERBAIK UNTUK ANDA. 
 
Ada yang tanya, apa itu Polifenol? Apa kebaikannya untuk badan kita bilamana kita amalkan secara konsisten?
.
Jom kami kongsikan pada anda semua. Tak banyak , tapi sangat MEMBERI MANFAAT.
.
8 kebaikan POLIFENOL pada tubuh badan kita?
.
vivix shaklee

Bagaimana nak penjagaan kesihatan kita yang lebih baik? Dalam anda sedang baca ni, ada tak rasa nak 8 kebaikan untuk kesihatan kita? badan kita? 

Mestilah nak kan. 

Anda yang ada masalah kesihatan dan nak sihat seperti 8 KEBAIKAN di atas? 

Apa PRODUK yang ada untuk lengkapi 8 KEBAIKAN dari POLIFENOL ni? 

Ianya adalah.... 
Minuman campuran botani yang KAYA dengan polifenol dan mengandungi KHASIAT ANTIOKSIDAN DAN ANTI-PENUAAN. 

Dan paling penting adalah MENYOKONG KESIHATAN JANTUNG, OTAK, SOSTEM IMUN dan SENDI. 

Produknya?? ? 
  VIVIX SHAKLEE. 

Ya betul. 

Sangat
Sangat
Sangat... 

Vivix Shaklee ada semua yang anda perlukan .

Nak yang lebih special lagi? 


 (Klik link  vlog lami ni pun boleh)
Boleh terus cari kami di vlog atau call kami terus. Dan....
Bulan FEBUARY ni ada SPECIAL untuk anda. Bagaimana?

Boleh terus hubungi kami ditalian 0175836865 

Kami sedia membantu dan syorkan PRODUK YANG TERBAIK UNTUK ANDA. 
 
Continue Reading
Semoga perkongsian saya ini banyak membantu anda untuk kenal pasti kenapa kerap sangat kebas tangan atau kaki anda berlaku dan malahan berulang-ulang kali terjadi.

Saat anda sedang tidur lena, tiba-tiba terjaga dan merasa kebas tangan sakitnya menjadi-jadi sehinggakan anda nak tidur tak boleh. 


ubat kebas tangan

Bilamana semakin teruk sakitnya, tangan mula kebas lalu sukar digengam atau memegang barang. 

Apa yang harus anda lakukan?
.
Dan perkongsian kami ni, kebas pada jari dan sekitar tangan adalah perkara biasa yang boleh berlaku terutama ketika cuaca sejuk atau posisi tangan tidak betul ketika tidur.
Puncanya lagi? 

Kebiasannya ia berlaku seketika dan pulih secara sendiri. Namun, ia juga boleh disebabkan pelbagai masalah kesihatan lain jika simptom berterusan.

Cetusan rasa kebas itu digambarkan seperti tusukan jarum pada hujung jari. Lama-kelamaan cetusan rasa kebas itu menjadi sakit dan tidak selesa
.
Bilamana anda terasa sakit yang anda rasa tu tal dapat membantu masalah anda.. sapu dengan minyak panas pun tak menjadi. 

Apa yang harus anda lakukan lagi? 

(Gambar ni kami sertakan perkongsian copylink di bawah)

https://www.google.com/amp/s/www.hmetro.com.my/node/75761/amp

.
Dan ada ke penyelesaiannya selain pembedahan?
Ini adalah yang kami kongsikan kepada anda, dan dah ramai mereka amalkan secara konsisten. 

Alhamdulillah ianya sangat membantu.
Malah tak perlulah lakukan pembedahan sekiranya ada cara MENCEGAH dari peringkat awal ini kan.

Semoga apa yang kami kongsikan MEMBANTU ANDA UNTUK LEBIH SIHAT dan dapat beribadah dengan lebih tenang dan jalani kehidupan dengan lebih sihat selepas ini.
set kebas kaki shaklee

Bagiamana anda nak dapatkan PRODUK INI?
Anda boleh terus hubungi kami di talian :- 

《《《  017-5836865 》》》
《《《  017-5836865 》》》
《《《  017-5836865 》》》

kebas tangan dan kaki

Kami akan bimbing dan guide anda secara berterusan.
Haaa ni la satu lagi cerita, macam-macam betul effect produk ni. Mulanya nak turunkan berat badan je, tapi lain pula jadinya..
Apa ni...
Produk ni ada side EFFECT ke? 

cara turunkan berat badan

===========
Testimonial dari pengguna tegar produk ni, isteri siap bantu lagi tau...



.
[BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN, MASALAH SELALU LETIH DAN SAKIT LUTUT DAPAT DIATASI]
.
Apa laaaa... suspen je tau... ^____^
.
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera. Saya Abdul Latif bin Sarpin, suami kepada Fitriyatul Asyiqin. Berumur 31tahun dan merupakan seorang penjawat awam.
.
Saya ingin kongsikan testimoni pengalaman saya sendiri bagaimana saya berjaya menurunkan berat badan saya yang dulunya mencecah 96kilogram kepada 87kilogram sekarang.
.
Ketika berat badan saya 96kg dahulu, saya seringkali cepat berasa penat, letih dan kurang stamina dan kadang kala sakit lutut selalu datang menyerang ketika saya bersukan. Saya sedar ini sedikit sebanyak berkait dengan masalah berat badan saya yang berlebihan. Isteri saya ada juga mengesyorkan saya untuk mengambil suplemen tapi saya tidak konsisten dengan pengambilan suplemen ini.
.
Sampailah satu tahap apabila saya merasakan saya perlu buat sesuatu untuk atasi masalah berat badan saya ini apatah lagi saya selalu penat dan sakit lutut juga kerap datang. Dan saya nekad untuk cuba konsisten mengamalkan apa yang isteri saya nasihatkan. Alhamdulillah isteri saya sangat komited dan sentiasa mengingatkan saya untuk sentiasa mengambil suplemen ini dan dalam masa yang sama menjaga pemakanan dan juga sentiasa ingatkan saya untuk melakukan senaman. Saya juga menjaga waktu makan saya yang mana pada waktu malam,saya kurangkan pengambilan makanan yang berat terutamanya karbohidrat dan kurangkan pengambilan minuman manis.
.
Ini merupakan antara suplemen yang saya amalkan untuk fokus atasi masalah berat saya, rasa letih dan kurang tenaga juga untuk atasi sakit lutut saya.
.
1. Lecithin, Alfalfa, Omega Guard, Herb-Lax dan Ostematrix untuk membantu proses penurunan berat badan saya juga membantu atasi masalah sakit lutut saya kerana saya juga aktif bersukan.
2. Vivix,CoqTrol Dan Bcomplex untuk atasi masalah saya yang selalu penat terutamanya ditempat kerja untuk berikan tenaga dan stamina kepada saya cergas sepanjang hari. Ianya juga membantu berikan tenaga kepada saya ketika melakukan workout atau senaman.
.
Alhamdulillah dari berat badan saya ketika bulan December 2017 dahulu 96kilogram kini berat terkini saya mencapai 87kilogram dan insyaAllah saya akan konsisten amalkan cara hidup yang sihat dan amalkan suplemen Shaklee ini untuk dapatkan kembali berat badan ideal saya. Syukur sangat saya kini merasa lebih sihat dan fit berbanding dahulu dan sekarang boleh aktif bersukan kembali.
.
Terima kasih Allah juga buat isteri tercinta,
Terima kasih Shaklee .
Dan inilah Shaklee Effect Saya!  ^__^
.
========
Haaa kan.. BEST KAN SHAKLEE EFFECT dia ni..
Dari nak KURUSKAN BADAN, dapat pula tambah PENJAGAAN KESIHATAN YANG LEBIH BAIK

Jadi apa salahnya..
Kurus itu kan ibadan..
Dan sihat itu kan sesuatu yang sangat bagus...
.
Okey sangat..
.
Korang nak juga rasa Shaklee effect macam ni?
Boleh sangat kami bantu..
Dapatkan SET SHAKLEE EFFECT anda?
Terus hubungi kami di talian
《 0175836865 》
《 0175836865 》
《 0175836865 》
.
Jangan tunggu lelama..
Jom mula sihat dan kurus dan cantik...
.
Awet muda lagi... ^__^
.
Bermodalkan Rm65.00, anda juga mampu mengubah kehidupan dari kebiasaannya kepada luar biasa. Betul ke? Peluang depa mata, jana pendapatan lumayan tanpa memerlukan modal besar?

jana pendapatan bersama shaklee
.
Dan ramai antara kita dari berjaya.
Anda pula? Masih tercari-cari untuk anda membina dan nak jana pendapatan yang mampu mengubah hidup anda juga.
.
Antara yang berjaya kami kongsikan...
Sama ada masih nak menunggu atau tus bertindak sekarang.

Kami akan guide anda sehingga anda juga berjaya. Mentor? Tak payah cakap, mereka la antara IDOLA besar kami untuk kami berjaya seperti mereka. 

Dan sekarang kami nak ajak anda untuk bersama kami. 

Apatah lagi anda seorang isteri dan ibu yang bekerja, dan nak sangat bekerja dari rumah dalam masa sama, ada income sendiri? 

Boleh jaga anak 24jam tanpa mengharapkan pengasuh selepas ni?

Ya anda BOLEH!
.
Atau anda ada masalah lain? Dan perlukan pendapatan sampingan?
Atau anda belum perolehi kerja yang tetap? 

Nak jana pendapatan tanpa membebankan mak ayah lepas habis belajar ni? Nak bantu mak ayah?

BOLEH SANGATT....

Bagaimana?
Seriusly?

Terus hubungi kami ditalian .... 
《 0175836865 》
《 0175836865 》
《 0175836865 》
.
Sekarang.
Sebab ?
.
Masa yang terbuang tak akan dapat diulang dan berulang. Maka???
BERTINDAK SEKARANG.

Jom jana pendapatan anda sekarang. Yes sekarang. Dan info dan peringatan ye...

《 Ini bukan skim cepat kaya, buat hari ni esok terus berkepuk-kepuk duit dalam bank atau cash. NO...NO...NO okey. Ni dimana kita berusaha dan bekerja untuk capai apa yang kita nak. 》

Okey? Jom mula sekarang. Jana pendapatan anda mahu dan anda tentukan sendiri. 

Nak 4 angka 5angka ?

See...
Bukti...

Siap NAK BUAT BANGLO 
Ulang siaran... 
Banglo... BANGLO ... 
Bukan rumah teres... 
Tapi BANGLO 
6 BILIK .. LENGKAP BILIK SOLAT sangat penting.. kan..

Dan 

Lagi? 
Ni antara BUKTU yang kami kongsikan.. bukan skim cepat kaya. 
Tapi ini adalah REALY INCOME, REALY JOB WITH SUCCESS.
.
TAK DA DUIT DATANG BERGOLEK TANPA USAHA.
SETUJU? 
.

Masi menunggu? Anda tentukan kami bantu anda.






Baru tahu ke? Youth skincare ni antara PRODUK TERBAIK di duni? Sebab tu boleh masuk majalah antarabangsa? Majalah kecantikan terkenal di dunia?
.
Ye ke?
.
Pernah dengan majalah NUYOU ni ?
youth shaklee

Dan antara sebab kenapa YOUTH SHAKLEE SKINCARE menjadi pilihan mereka adalah kerana kesannya pada si pemakai (anda la tu) dan ianya adalah hanya menggunakan bahan-bahan terpilih juga semulajadi.
.
Selain tu?
.
TESTIMONI YOUTH SHAKLEE.

youth shaklee skincare

Rata-rata customer yang dah mencuba YOUTH SKINCARE ramai yang beri feedback best,
.
✔ Kulit jadi lebih tegang
✔ Liang pori makin mengecil
✔ Jerawat mengecut dan parut jerawat tompok-tompok hitam cepat pudar dan hilang
✔ Jerawat terbantut nak naik! Jerawat merah yang baru nak tumbuh boleh surut semula
✔ Kulit semakin cerah dan glowing
✔ Kulit makin lembab dan licin
✔ Jeragat makin berkurang dan makin pudar
✔ Ada customer bagitau biji kolestrol bawah mata yang dah lama bertapa tu makin mengecil dan hilang !
✔ Kedutan bawah mata makin pudar. Garis-garis halus pun dah makin berkurang
.
Apa best sgt Youth ni berbanding skincare brand lain?
.
✅ Natural! (bebas dari 2500 chemicals!)
✅ Vegan! (diesktrak drpd tumbuhan semulajadi)
✅ Dibuktikan sesuai utk mata sensitif!
✅ Dibuktikan berkesan utk SEMUA jenis kulit!
✅ Dibuktikan sesuai utk lelaki, perempuan, 20an hingga warga emas!
✅ Dibuktikan mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar!
✅ Kesan seawal 7hari!
✅ Bebas Gluten!
. .
Anda rasa kami ada masa untuk FIKIR PRODUK LAIN?
.
Jadi pilihan anda?
Jangan tunggu lama-lama... kami ADA SPECIAL  untuk anda hanya di bulan ini tau.

Nak order?
Cepat terus hubungi kami ditalian
《 0175836865 》
《 0175836865 》
《 0175836865 》
.

Bila sebut penceraian ni, mesti dituju ke lelaki curang atau perempuan curang. Betul ke?
.

.

Selain itu masalah prostat juga adalah antara punca penceraian tinggi dari pihak isteri. Betul ke? 
.
Dan ketahui 5 masalah prostat yang perlu diketahui umum oleh pihak lelaki sebabnya lelaki mempunyai organ hubungan intim yang cukup kuat. 
.
Dan egonya lelaki ini juga tinggi. 
.
Antara 5 masalah prostat yang kerap diabaikanta adalah :- 
.
1. Darah pada air kencing

2. Rasa perit (sama ada pada bahagian luar mahupun dalam akibat jangkitan bakteria)

3. Bengkok dan tidak normal. 
      (Perlu ambil perhatian bilamana ianya sampai menganggu hubungan kelamin anda suami isteri.)

4. Timbul kutil ( sekitar skrotum boleh terjadi kerana ada jangkitan HPV.)

5. Ada bisul ( terjadi bila pihak lelaki malas menukar pakaian dalam atau bahasa kasar adalah malas.)
.
Jadi masih nak biarkan masalah kaum lelaki? Nak salah kan siapa bila berlakunya penceraian? 
.

Nak salah kan suami atau isteri? 
.
Nak penyelesiaan? 
Apa yang perlu di ambil perhatian? 
.
Tak da anak pun nak salahkan kaum isteri kan? Isteri usaha macam-macam makan itu ini, produk kesuburan juga jaga pemakanan, tapi suami? Buat tak tahu je, bagaimana nak ada zuriat? Betul? 
.
Apa yang perlu?

Moga apa yang kami kongsikan ini dapat membantu.

Antaranya...

1. ESP ( Ginisten yang terkandung dalam soy protien terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebeka sel kanser. Juga memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan.)

2. VIVIX ( Memperbaiki sel dan aliran darah dalam badan kita)

3. COQ TROL PLUS (Melindungi arteri sihat terhadap pengoksidan LDL, melancarkan peredaran darah, memberi tenaga dalaman)

4. ZINK COMPLEX (Sangat bagus dalam memperbaiki kemampuan seks lelaki)
.
Ni adalah antaranya...

Haaa.. nak tunggu bercerai baru nak menyesal?

Bertindak SEKARANG dan dapatkan produk yang membantu penyelesaian masalah anda suami isteri. 
.
.
Nak beli PRODUK SHAKLEE ? 
Cari kami ditalian 017-5836865
.
Sila dapatkan nasihat doktor anda terlebih dahulu. 


Alhamdulillah, dapat juga buat senaman 10 minit pagi ni walaupun dari rumah. Plan nak joging kat lama ni tara anak-anak tidur lagi. Tap tak jadi.
.

.

Sudahnya... 
Ambil skiping.. 
buat 100: 60:30 pun dah berpeluh-peluh.. lega rasa 
.
Alhamdulillah.
Jadi la kuarkan peluh mak-mak dari rumah ni dari tak buat senaman langsung kan.. 
.
Apa kelebihan senaman awal pagi ni berbanding senaman waktu petang hari? 
.
Senaman pagi walaupun 10minit mampu buatkan kita cergas di awal pagi tak la lemau je bada, dan paling best bila mana kita rasa badan cergas. Fikiran kita pun bergiat aktif dari pagi hari.

.
Haaaa.. tak la lemau je pepagian kan.

Berpagian kan kita misi nak JEMPUT REZEKI dariNya. Jadi kena lah bergiat aktif dan aktif. 
.
.
Walaupun saya ni kurus.. berat 48kg. Tapi azam tetap azam. Tiap pagi jangan culas. Sekurang-kurangnya 10minit dapat keluarkan peluh pun dah besar rahmat tau. Tak percaya? Cuba la. ^__^

Mood korang pun berlainan dari hari biasa tak senaman pagi. 
.
Eh... 
Kurus pun kena senaman juga ke? 
.
.
^__^ mestilah... kurus tak semestinya tak payah senaman dah tau. Wajib at least luangkan masa 10minit untuk kita bersenam dan kuarkan peluh.. 
.
.
Mujur telan COQ TROL awal pagi tadi juga. Tak la semput. Almaklum la.. dah nak masuk 40an ni. Tapi usia bukan penghalang tau. 
.
Bestnya COQ TROL ni.. buat kita lebih BERTENAGA, KONTROL DEGUPAN JANTUNG KITA DAN pasti la saya pilih juga untuk KECANTIKAN KULIT saya... 
.

.

Korang pula bagaimana? 
Dah bersenam? 
.
Penjagaan kesihatan dalaman kita ni penting tau. Penting sangat.. sangat... 
.
Sebab? JANTUNG KITA TIADA GANTI NYA. dan hargai jantung kita yang bekerja 24jam non-stop untuk kita. Saat kita tidur.. jantung kita tak sekali pun culas tidur juga kan.. kan.. 
.
Alhamdulillah. 
Oh ya nak dapatkan COQ TROL? atau lebih di kenali sebagai COQ10?

Terus hubungi mamylin di 0175836865 .
Nak call boleh.. nak whatsapp pun boleh. 
.
Moga kita saling hargai kesihatan kita OKEY. 
.
Sihat yang mahal harganya.