Ketahui Punca Hilang SEMANGAT dan RASA GELISAH dalam diri anda kini

Anda antara yang sering rasa kurang semangat dan sering rasa gelisah tak tentu pasal, bila gelisah je mesti peluh-peluh bagai... dan tahukah anda bahawa KEKURANGAN ASID AMINO boleh menyebabkan KEHILANGAN SEMANGAT dan RASA GELISAH?

eps shaklee

Dan tahukah kita bahawa kekurangan tirosin dan triptofan memberi kesan kepada penghasilan neotransmitter yang mencetuskan ketenangan, fokus, kepekaan serta minat.

Triptofan adalah asid amino perlu yang tidak dihasilkan oleh tubuh kita. Ia hanya boleh diperolehi melaui pemakanan. Tirosin disintesis oleh tubuh daripada pengambilan asid amino perlu yang perlu diperolehi dari pemakanan yakni fenilalanin.

Dapatkanlah ESP Shaklee --> PROMOSI BULAN INI ---> BELI 6 PERCUMA 1 untuk bekalan asid amino terbaik untuk anda. dan 9 asid amino yang TIDAK didapati dimana-mana selain dan hanya ada pada ESP SHAKLEE kami....

esp shaklee

Dan anda boleh terus hubungi saya untuk dapatkan HARGA OFFER sekarang di sini -->
============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
 
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
==============================

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...