Rupa je BERUBAH tapi KHASIAT dan MANFAAT tetap SAMA!!!!

Mungkin ramai yang tak perasan dan tak tahu atau buat-buat tak tahu, bahawa KESIHATAN mempengaruhi sebahagian besar dalam kehidupan kita. Sama ada penampilan luaran, perasaan dalaman dan kejayaan seseorang semuanya bergantung kepada kesihatan.. 

Sedari dulu, kini dan selamanya KESIHATAN la yang paling utama.. Sebab tu dari tahun 1915 lagi Dr.Shaklee adalah orang yang PERTAMA mencipta produk kesihatan... Pertamanya adalah multivitamin dan juga VITAMIN PERTAMA di dunia.. Jangan terkejut pula tau... Tapi ni adalah KENYATAAN..

Tapi yang terbaiknya.. zaman berubah zaman... tahun berubah tahun.. yang dulu di ciptakan tu KHASIAT dan MANFAAT adalah TETAP sama, bezanya bentuk dan label serta botol je yang berubah... lainnya TETAP adalah SAMA!!! 

vitalea shaklee
Multivitamin PERTAMA di dunia sehingga KINI tetap ada di pasaran dan HANYA ada di SHAKLEE!!!

esp shaklee
sedari tahun 1961 okey... bukan baru seminggu dua di cipta dan di patten kan.. TAPI dah bertahun lamanya.. masih meragui KHASIAT yang ada???
promosi shaklee oktober 2014
2014 dan TERKINI!! dan yang paling penting adalah KHASIAT dan MANFAAT dari dulu hingga kini TETAP sama!!!

Berbeza hanya botol dan bekasnya.. TAPI khasiat dan manfaat serta fungsi masih dan TETAP sama, dan Shaklee yang semua PERLU tahu adalah bukan setahun dua tumbuh bagai cendawan selepas hujan.. TAPI dah bertahun lamanya dan juga produk kesihatan yang PERTAMA di dunia... 

Sebab semua perlu tahu--> Misi kami adalah kami memberikan kehidupan yang lebih sihat kepada setiap insan dan kehidupan yang lebih baik juga kepada sesiapa juga....

Dan semoga info serta perkongsian ni memberi manfaat kepada semua... dan untuk info dan TESTIMONIAL yang lebih baik untuk anda semua... boleh klik SINI
============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
 
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
==============================

No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...