Set Kesuburan Asas Untuk Wanita Dan Isteri

Perkahwinan adalah satu perkara yang terindah dalam kehidupan kitabersama pasangan kita... Alhamdulillah, dan selamat datang ke alam rumahtangga. 

Namun tak lengkap rumahtangga yang di bina tanpa kehadiran orang yang sangat kita nantikan hasil perkahwinan anda yang sekian ini. Wanita dan isteri sering kali di kaitkan dengan masalah kesuburan sekiranya lewat hamil atau dah setahun berkahwin masih belum lagi ada tanda-tanda kehamilan.

Antara yang mungkin penhalang untuk anda sukar dan masih belum hamil adalah faktor hormon dan faktor kesuburan suami isteri. Dan TAK boleh salahkan hanya isteri sahaja, pihak lelaki juga perlu bertanggungjawab.

Di Shaklee berdasarkan kesan dan testimonial serta antara yang asas yang membantu tahap kesuburan wanita atau isteri adalah -->

esp shaklee dan gla complex

Kenapa ESP Shaklee? 
Salah satu manfaat utama yang membantu wanita dan isteri ni adalah berkaitan dengan hormon wanita, sangat baik untuk bantu untuk menguatkan rahim, membantu untuk kesuburan serta baik untuk stabilkan hormon wanita.

Kenapa GLA Complex? 
Dimana GLA (Gamma-Linolenic Asid) yang mana memperbaiki kitaran haid untuk wanita, membantu tahap kesuburan wanita sebaik dan ketika serta semasa datang haid seterusnya di waktu subur.  Mengawal selia estrogen dan testosteron yang mana produk ini membentuk prostaglandin untuk mengawalselia hormon lelaki dan wanita, memperbaiki simptom PMS seperti kesakitan, mood swing retensi air dan sakit payudara serta senguggut.

Dan LELAKI a.k.a SUAMI pula JANGAN sesekali menyalahkan isteri atau wanita sebab lambat menimang cahaya mata / zuriat. Sebaliknya bersama lah berusaha untuk mendapat zuriat. JANGAN disebab kan lambat kehadiran zuriat, penyebab keretakan rumahtangga yang di bina selama ini.

Semoga ini boleh membantu pasangan bersama untuk lebih berusaha tanpa menyalakan salah satu pihak sahaja. Dan anda ISTERI a.k.a WANITA sila pastikan anda lebih aktif dan subur lepas ni yeeee..

Untuk dapatkan produk ini terus anda boleh klik ikon di bawah ini 

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=109e3ceb0fb7112c1e9e4a3b45e68212
dan sebarang pertanyaan boleh cari saya di sini..
============================
--> Saya Lin Pengedar Shaklee Kulim | 017-5836865 <-- 
Untuk sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee ... anda boleh terus hubungi saya.
Fb ~ LinzShopee | Page ~ KedaiVitamin
Bersiaran secara langsung untuk anda yang berada di KULIM & BUKIT MERTAJAM
& Pos untuk Satu MALAYSIA serta BRUNEI juga...
==============================
yang baik datang dariNya..segala kesilapan dan kekhilafan datangnya dari saya sendiri...No comments:

Post a Comment

Impian nak membantu lebih ramai orang untuk hidup sihat secara semulajadi dan lebih ramai surirumah bekerjaya dan berpendapatan bersama Shaklee hanya dari rumah.

Terima kasih sudi singgah dan komen...